Teamwerk met gepassioneerde specialisten

Het team van PHD rietwerk heeft zijn origine in Hongarije. Het natuurlijke riet groeit hier in het natuurgebied van de Hortobagy Pusta, zo'n 200 kilometer ten oosten van Budapest. In het stadje Balmazújváros dat aan de rand van dit weidse natuurgebied ligt wonen de rietdekkers die het vak via generatie op generatie in de praktijk leren. Eeuwenlange traditie en ervaring komt hier samen met de nieuwste technieken om te zorgen dat uw woning wordt voorzien van een prachtig en duurzaam rieten dak. De kwaliteit van het riet, de passie, de ervaring, de precisie en het vakmanschap garandeert dat ons team alles in het werk zal stellen om vakwerk af te leveren waar u jarenlang van kunt genieten.

PHD rietwerk is mede opgericht door Zoltan Hartman. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met de aanleg en het onderhoud van rieten daken. Hij is gespecialiseerd in reparatie, renovatie en onderhoud van uw rieten dak en zorgt met uiterste precisie en vakwerk dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Zoltan streeft altijd naar perfectie en besteedt veel aandacht aan details. Hij heeft een goed oog voor symmetrie, vormgeving en structuur, waardoor hij prachtige en duurzame rieten daken creëert.

 

Hongaarse rietwerkspecialisten hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd vanwege hun vaardigheden en expertise in het werken met riet. Ze worden beschouwd als enkele van de beste vakmensen op het gebied van rieten daken en rietwerken. De Hongaarse traditie van rietdekkers stamt al eeuwen terug en heeft zich ontwikkeld tot een hoog niveau van vakmanschap. Veel Hongaarse rietwerkspecialisten hebben deze ambachtelijke vaardigheden van generatie op generatie doorgegeven, waardoor ze een diepgaande kennis en ervaring hebben opgebouwd.

 

Wat Hongaarse rietwerkspecialisten onderscheidt, is hun precisie en vakmanschap. Ze hebben uitgebreide kennis van verschillende rietsoorten, de eigenschappen ervan en hoe ze het beste kunnen worden gebruikt. Daarnaast zijn ze bedreven in het hanteren van gespecialiseerde gereedschappen en technieken die specifiek zijn voor rietwerken. Vanwege hun reputatie trekken Hongaarse rietwerkspecialisten klanten van over de hele wereld aan en worden ze beschouwd als enkele van de beste professionals op het gebied van rietwerken wereldwijd.


Direct uw klus inplannen

Wij zijn flexibel en kunnen snel voor u aan de slag. Bekijk onze agenda voor een beschikbare datum en plan zelf uw klus bij ons in! 

Plan mijn klus


Contact

PHD rietwerk

Woudweg 2

3123KB Schiedam

email: planning@phdproductions.nl

 

Telefoonnummer: 06 24 686 741